O nama

Provedite svoj odmor na nekom od prelijepih predjela Crne Gore koje mnoge ostavlja bez riječi. Upoznajte neobnične planinske regione, jezera, šume i obale koje danas čine okosnicu crnogorske glavne privredne grane. Međutim vjerovatno se pitate koliko Vam je zapravo vremena potrebno da upoznate bar dio od mnoštva ponuđenih raznolikosti, a da istovremeno odmor ne pretvorite u iscrpljujuću trku. Bilo da putujete zbog posla ili zadovoljstva, ukoliko Vam je potreban automobil za vreme odmora, vikenda ili odlaska na ekskluzivnu lokaciju, Auto Moto Kotor rent-a car je tu da izađe u susret svim Vašim zahtjevima.

U korak sa vremenom i svjetskim standardima Auto Moto Kotor Vam nudi jedinstvenu priliku da čim sletite na tivatski aerodrom ili aerodrom u Podgorici, uskočite u izuzetno opremljen automobil sa unapređenim enterijerom i komfornim sigurnosnim sistemom koji Vam omogućava udobnu i bezbjednu vožnju. Potrebno je samo da se odlučite za odgovarajući model i rezervišete ga putem telefona ili sigurnom i jednostavnom online rezervacijom.

Auto Moto Kotor u ovom trenutku posjeduje sljedeće automobile opremljene po najsavremenijim standardima:

Fiat 500 L 2014 1.3 dizel

Fiat 500 L 2014 1.4 benzin

Fiat Grande Punto 2013 1.2 benzin

Mercedes E Class 220 CDI 2010 2.2 dizel

Citroen C4 Picaso 1.6 2010 dizel

Probajte našu ponudu jer ona garantuje udobnost, sigurnost i drugo što je potrebno da vaš odmor protekne kako vi želite.

Sa nama budite brži i iskustveno bogatiji!


Call us Now!

Call us Now!
+382 67 235 737